جراحی یا عمل بینی گوشتی یکی از انواع عمل ها است که بر روی بینی با ویژگیهایی همچون پوست ضخیم، منافذ باز، استخوان و غضروف ضعیف و ... انجام میشود.
عمل بینی گوشتی با چالشهای بسیاری روبروست، زیرا برخی فکر میکنند که عمل بصورت گذشته انجام شده و بعد از عمل مجدد فرم بینی آنها به حالت قبل برمیگردد.
اکنون با وجود تکنولوژی و علم روز دنیا از عمل های گذشته که تنها با تراشیدن استخوان و غضروف است، صرف نظر شده است، چرا که امکان برگشت این نوع عمل برای بینی های گوشتی امکان پذیر بوده است؛ در ادامه به این موضوع میپردازیم.
در ادامه این مقاله از دکترلند به بررسی مشخصات ظاهری بینی گوشتی، سن مناسب و هزینه عمل بینی گوشتی میپردازیم.
ویژگی های فراوانی را متخصصین جراحی برای انواع بینی تعریف کردند که برای بینی گوشتی بدین شرح است:
جراحان زیبایی باید براساس تعهد و پایبندی به اصول سلامت و تناسب آناتومی صورت زیباجویان برای آنها توضیح دهند که آیا واقعا عمل برایشان مناسب است یا خیر. بیمارانی که بینی گوشتی دارند، باید از عمل خود دیدگاه منطقی داشته باشند. چرا که بینی گوشتی همانند بینی استخوانی شرایط تغییر آنچنانی را ندارد البته که تمامی این موارد بعد از ویزیت و مشورت با جراح خود مشخص میشود.
معیارهای مناسب برای بیماران بدین شرح است:
در روش باز عمل بینی گوشتی، جراح تنها برای اصلاحات بینی برشی را در کلوملا (ستونک بینی یا همان بین سوراخ بینی) ایجاد میکند اما در روش بسته برش های ایجاد شده برای تغییرات بینی، درون سوراخ ها ایجاد میشود.
همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، در گذشته به دلیل علم ناکافی و عدم پیشرفت در دنیای پزشکی، جراحان بینی تنها با تراش غضروف ها و استخوان بینی های گوشتی عمل را انجام میدادند. زیرا که امکان برگشت وجود داشت و بیماران بعد از پرداخت هزینه سنگین، عوارض و دردهای بعد از عمل، بعد از مدتی با بینی قبلی خود مواجه میشدند؛ اما اکنون با پیشرفت دنیای تکنولوژی و علم گسترده ی پزشکان، آمار برگشت پذیری و اقتادگی بینی گوشتی به حداقل و حتی به صفر رسیده است.
عمل زیبایی بینی باید در زمانی انجام شود که تمام اجزا صورت بطور کامل رشد کرده باشد و رشد روبه پایان باشد؛ بخصوص رشد بینی برای جراحی، چرا که عمل زود هنگام موجب می شود که بینی عمل شده مجدد بزرگ شود، زیرا رشد بینی به پایان نرسیده است.
در گذشته عمل برای دختران و پسران بعد از 18 سالگی انجام میشد و انجام عمل، زیر سن قانونی تنها با امضا ولی صورت می گرفت اما اکنون سن عمل برای دختران بعد از 14 سالگی و برای پسران بعد از 16 سالگی اعلام شده است. اگرچه که جراحان همچنان معتقد هستند که عمل بعد از 18 سالگی بهترین نتیجه را برای زیباجویان رقم میزند.
جراحی بینی گوشتی بدلیل سختی و ظرافت های حین عمل، سخت تر از سایر عمل ها است. اما هزینه ی عمل بینی گوشتی بسته به انتخاب جراح، نوع بینی گوشتی و روش انتخابی بسته به نوع بینی شما زیر نظر متخصص براورد میشود.
نکته ی بسیار مهم برای جراحی بینی که حتما باید در نظر گرفته شود این است که هرگز برای هزینه ی پایین جراحی ، سلامت و زیبایی خود را به خطر نیاندازید.
مهمترین اقدام برای عمل بینی گوشتی انتخاب متخصص و جراح بینی گوشتی است. با پرس و جو از دوستان و آشنایان، بررسی صفحه ی اینستاگرام متخصص میتوانید جراح خود را انتخاب کنید، اما پیشنهاد ما به شما ارتباط با کارشناسان متخصص بینی است که با توجه به دانش و مهارت خود و نوع بینی شما و مدل انتخابی، جراح مناسب شما را پیشنهاد میدهند. کارشناسان بینی با بررسی تحصیلات و روزمه ی کاری و بررسی زیباجویان قبلی دکتر، با اطمینان کامل جراح مناسب بینی شما را معرفی میکنند و برای شما، نوبت ویزیت ثبت میکنند.
دورهی ریکاوری یک دورهی حداقل 1 هفتهای است که ورم بینی در این دوره به میزان قابل توجهای کاهش یافته و گچ بینی با توجه به تشخیص جراح برداشته میشود. پس از سپری کردن این دوره شما میتوانید در بین عموم مردم حاضر شوید و کم کم به فعالیت های خود بازگردید.
در 3 الی 4 روز اول به توصیه کارشناسان دکترلند 24 حتما از کمپرس یخ بر روی چشمان خود استفاده کنید به نحوی که به بینی شما فشاری وارد نشود و ورم شما کاهش یابد.
تا 2روز اول بعد از عمل دوش گرفتن ممنوع است پس حتما قبل از عمل دوش بگیرید، چرا که گچ بینی به هیچ عنوان نباید خیس شود و برداشتن گچ بین 3 تا 7 روز متغیر است.
مدت زمان چسب بینی گوشتی معمولا از مدت زمان چسب بینی استخوانی بیشتر است و این زمان بین 4 تا 6 هفته به طول میانجامد؛ البته برخی از زیباجویان برای محکم کاری و عدم برگشت و افتادگی بینی خود چسب بینی را به مدت طولانی تری استفاده میکنند.
اگر برای پیدا کردن جراح بینی گوشتی دچار سردرگمی و ناامیدی هستید، دکترلند 24 به شما کمک میکند بهترین جراح را که متناسب با نوع بینی و سبک مورد علاقهتان است، پیدا کنید.
برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص انتخاب جراح بینی، به صفحه مشاوره بروید و مشخصات خود را وارد کنید.